• Motorboot
  • Roeien
  • Sloeproeien

Welkom op onze website

Jan JoostenWSV De Maas is opgericht in 1931. De vereniging kan verschillende takken van de watersport aan de ruim 300 leden bieden. Onze verenigingshaven heeft 200 ligplaatsen en is 3 km beneden Venlo-centrum gelegen. De stadshaven heeft 30 ligplaatsen voor passanten en is gelegen in het centrum van Venlo.

Op onze website kunt u veel informatie aantreffen over de activiteiten van WSV De Maas voor de motorbootvaarders, inclusief de snelle motorboten, de zeilers, de roeiers en de sloeproeiers.

Maar ook de passanten die in onze jachthavens willen afmeren of gasten die met de camper ons willen komen bezoeken kunnen op onze website de voorzieningen in de havens vinden zodat ze hun verblijf optimaal kunnen voorbereiden en al het moois dat Venlo en omgeving te bieden heeft kunnen verkennen.

WSV De Maas wil voor u een uitstekende gastheer zijn. Onze havenmeesters staan klaar om u te ontvangen en ze zullen er alles aan doen om u te laten genieten van uw verblijf in Venlo.

Diesel-brandstof

Diesel tanken

Vanaf 12 april, kan er weer diesel-brandstof in onze haven getankt worden.

De pompinstallatie is weer in werking gesteld voor het tanken van diesel-brandstof, uitsluitend voor vaartuigen (dus geen auto's of campers).

De momentele prijs is: 1,22  Euro per liter.

Brasserie "De Admiraal"

De AdmiraalOnze Jachthaven beschikt over een uitstekend restaurant. Vanaf het terras en vanuit het retaurant kunt genieten van een prachtig uitzicht over onze haven en de Maas.

De mogelijkheden die het reataurant te bieden heeft vindt u Naar website De Admiraal

Scheepsbewegingen over de hele wereld

ScheepsbewegingenWil je de scheepsbewegingen van alle bekend staande schepen over de hele wereld kunnen volgen, neem dan eens een kijkje op de volgende website of klik op het logo hiernaast.
Ook uw schip kan in deze lijst opgenomen worden indien u zich hiervoor aanmeld en de juiste apperatuur aan boord heeft.
http://www.marinetraffic.com/ais/nl/default.aspx?level0=100   Hier kun je uitgebreide informatie vinden over zowat alle zaken die de (beroeps)vaart betreffen. In het linker menu, zijn de AIS scheeps-bewegingen rondom de haven van WSV De Maas weergegeven.