Campers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Camper-alleenNaast de passanten te water heten wij ook camperaars van harte welkom in onze moderne “Blauwe Vlag” accommodatie. Op de met camera's en electronische toegangspoorten beveiligde en beklinkerde parkeerplaats zijn 20 camperplaatsen beschikbaar. Van alle gemakken voorzien kunt u van hieruit relaxed genieten van een fraai uitzicht op de jachthaven en de Maas.

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die ook de watersporters ter beschikking staan. Zo zijn er gratis fietsen beschikbaar, in het vaarseizoen kunt u met de havenmeester mee per boot naar het gezellige centrum van Venlo, op het haventerrein is een klein speeltuintje met zandbak en div. speelapparaten.

De activiteiten in de jachthaven vormen een interessant schouwspel. Het havengedeelte met oefenplas voor kleine zeilbootjes voor de waterscouting en (klein)kinderen, de roeiboten van de eenpersoons skiff tot en met de 8 met stuurman, het sloeproeien, het binnenlopen en afmeren van jachten en het scheepvaartverkeer op de Maas kan vanuit uw hoger gelegen camperplaats zeer goed gade geslagen worden. En daar kunt u met volle teugen van genieten.

U kunt bij ons niet reserveren. Bij aankomst dient u zich te melden bij de havenmeester. Deze is in het hoofdseizoen aanwezig van 9.00 tot 19.00 uur. Na 19.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur kunt u toegang tot de haven krijgen door u aan te melden in het restaurant boven het havenkantoor. Buiten het hoofdseizoen, in de maanden oktober, november en maart, is de haven beperkt geopend voor campers omdat in de winter jachten op de parkeerplaats worden gestald waardoor er veel minder plaatsen beschikbaar zijn. Ook het restaurant is dan niet altijd geopend. In deze maanden is bovendien de havenmeester alleen 's morgens van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig. Op de hijsdagen (drie zaterdagen in maart en drie in oktober) is de poort naar de camper stelplaats gesloten tijdens het hijsen van 8.00 tot 16.00 uur. In december, januari en februari is de haven gesloten voor campers. Informeer dus even bij de havenmeester om teleurstellingen te voorkomen.

Bij uw standplaats is een stroomaansluiting aanwezig. Vanaf medio september tot april rekenen we een toeslag van 2 euro per dag voor elctriciteit. De rest van het seizoen is electriciteit gratis. Wifi is gratis. Ons mooie nieuwe toiletgebouw (het Badhoes) is van alle faciliteiten voorzien inclusief wasmachine en droger. Douchen is gratis. Er is een vaste barbeque met picknicktafel aanwezig. Om lekker te eten hoeft u het terrein niet te verlaten. Boven het havenkantoor is Brasserie de Admiraal gevestigd, een gezellig restaurant met een interessante menukaart en een uniek uitzicht over de jachthaven en en Maas.

Om uw verblijf voor uzelf en voor onze leden aangenaam te laten verlopen gelden er in onze haven ook een aantal specifieke regels en afspraken. Deze regels en afspraken kunt u lezen in ons reglement campers dat u hier kunt inzien.