Reglement campers

Campers 1Gachte Campergast,

Zowel het geven van algemene informatie als het toekennen van een camperplaats wordt verzorgd door de havenmeester van Watersportvereniging De Maas. Voor een overzicht van onze voorzieningen zie de betreffende pagina op onze website.

Naast het normaal gebruikelijke gelden er een paar extra spelregels:

1. Uw staanplaats is met een nummer aangegeven.
  2. Het is campergasten verboden zich op de steigers te begeven uit hoofde van veiligheid en privacy.
  3. Het gebruik van een barbecue of onze vaste barbecue is toegestaan.
  4. Uw toegangspas is geldig tot de overeengekomen datum.
    U dient bij uw vertrek deze pas in de daarvoor bestemde bus bij de poort te deponeren.
  5. Het campertarief bedraagt € 13,50 per nacht, incl toeristenbelasting, electriciteit (max. 10 A), WIFI, water en gebruik toiletgebouw.  Van medio september tot april wordt er een toeslag van 2,- euro gerekend voor electriciteit.
  6. Webcams maken op gezette tijden foto's van de haven en de camperplaatsen en deze worden automatisch op onze website geplaatst. Daarnaast zijn er een aantal camera's geplaatst die gebruikt worden voor de beveiliging van het haventerrein. De beelden van deze camera's staan op de monitor in het havenkantoor. Een aantal bevoegde personen van WSV De Maas kan deze beelden via internet real time inzien op hun computer of smart phone. Deze beelden worden gedurende een bepaalde tijd opgeslagen. Wij gaan ervan uit dat onze gasten hier geen bezwaar tegen hebben.
  7. De stortplaats voor het chemisch toilet bevindt zich op het terrein, evenals de vulplaats voor drinkwater.
  8. De grijswatertank kunt u legen aan de buitenzijde langs de weg bij het restaurant.
  9. Huisdieren dienen aangelijnd te zijn. De lijn dient kort te zijn (max. 1,5 m) Gevaarlijke honden dienen een muilkorf te dragen. Uitlaat mogelijkheden zijn buiten de poort ruimschoots aanwezig.
  10. Stilteperiode: van 22.00 uur tot 07.00 uur.
  11. De maximale verblijfsduur bedraagt 2 dagen. Neem contact op met de havenmeester indien u langer wenst te blijven.
  12. Wij verwachten dat u op de dag van vertrek uw plaats vóór 12.00 uur vrijmaakt en schoon achter laat.
  13. In de haven mag gevist worden langs de oever aan de overkant van de oefenplas. Op de steigers mag niet gevist worden. Geldige visvergunning is verplicht.

Wij wensen u een prettig verblijf toe.

Watersportvereniging De Maas