Najaarshijsdagen 2022

Beste mede watersporters

Ook dit zomerseizoen loopt weer ten einde, de voorbereiding voor de winter komt er aan.

Deze winter zal er in de haven weer veel gebeuren. De steigers van de A,B,C,D,E,F en de M worden vervangen. Jullie begrijpen dat daar veel voorbereiding in zit. Zo moeten alle boten die niet uit het water of weggaan een winterligplaats krijgen ergens in de haven.

De vraag aan jullie is daarom om met zoveel mogelijk boten de wal op te gaan op de hijsdagen zodat we de resterende boten een plekje kunnen geven.

We willen dat iedereen aangeeft of zijn boot deze winter in de haven blijft. Hiervoor wordt het hijsformulier op aangepast, zodat u daarop kunt aangeven “in de haven”,

 “uit de haven” of “ op de wal ”

Het hijsformulier komt begin augustus op de site te staan. Ook daar krijgt u een melding van. Doordat de brandstof ( diesel) zo veel duurder is neemt Mammoet ook meer geld voor het hijsen, daarom zal de prijs voor het hijsen per hijsbeurt € 5,- duurder zijn.

Wordt nu dus  € 80,-

De hijsdata zijn 22 okt, 29 okt en 5 nov.

De inschrijvingstermijn stopt op 18 september. dan kan de ligplaatscie de plaatsen gaan indelen.

Voor aanmelding klik HIER

Het zal jullie niet verrassen dat het vervangen van de steigers veel werk is, uit de werkploeg steigers vervangen is het idee gekomen om bij het vervangen van de steigers meer hulp van de ligplaatshouders in te zetten. Dit is nodig bij het demonteren en weer monteren van de elektro installatie en de nieuwe watertap punten aansluiten.

De gedachte is om per steiger leden die daaraan hun ligplaats hebben het werk te laten uitvoeren onder begeleiding van iemand van de elektro groep en van de watergroep.

We willen een planning maken die voldoende vroeg aangeeft wanneer je aan de beurt  bent om te komen werken.

Namens de werkgroepen.

Groet Pieter Winter

Real time web analytics, Heat map tracking