• Motorboot
  • Sloeproeien

Najaarshijsdagen 2022

Beste mede watersporters

Ook dit zomerseizoen loopt weer ten einde, de voorbereiding voor de winter komt er aan.

Deze winter zal er in de haven weer veel gebeuren. De steigers van de A,B,C,D,E,F en de M worden vervangen. Jullie begrijpen dat daar veel voorbereiding in zit. Zo moeten alle boten die niet uit het water of weggaan een winterligplaats krijgen ergens in de haven.

De vraag aan jullie is daarom om met zoveel mogelijk boten de wal op te gaan op de hijsdagen zodat we de resterende boten een plekje kunnen geven.

We willen dat iedereen aangeeft of zijn boot deze winter in de haven blijft. Hiervoor wordt het hijsformulier op aangepast, zodat u daarop kunt aangeven “in de haven”,

“uit de haven” of “ op de wal ”

Het hijsformulier komt begin augustus op de site te staan. Ook daar krijgt u een melding van. Doordat de brandstof ( diesel) zo veel duurder is neemt Mammoet ook meer geld voor het hijsen, daarom zal de prijs voor het hijsen per hijsbeurt € 5,- duurder zijn.

Wordt nu dus  € 80,-

De hijsdata zijn 22 okt, 29 okt en 5 nov.

De inschrijvingstermijn stopt op 18 september. dan kan de ligplaatscie de plaatsen gaan indelen.

Voor aanmelding klik HIER

Het zal jullie niet verrassen dat het vervangen van de steigers veel werk is, uit de werkploeg steigers vervangen is het idee gekomen om bij het vervangen van de steigers meer hulp van de ligplaatshouders in te zetten. Dit is nodig bij het demonteren en weer monteren van de elektro installatie en de nieuwe watertap punten aansluiten.

De gedachte is om per steiger leden die daaraan hun ligplaats hebben het werk te laten uitvoeren onder begeleiding van iemand van de elektro groep en van de watergroep.

We willen een planning maken die voldoende vroeg aangeeft wanneer je aan de beurt  bent om te komen werken.

Namens de werkgroepen.

Groet Pieter Winter

Welkom op onze website

Jan JoostenWSV De Maas is opgericht in 1931. De vereniging kan verschillende takken van de watersport aan de ruim 300 leden bieden. Onze verenigingshaven heeft 200 ligplaatsen en is 3 km beneden Venlo-centrum gelegen. De stadshaven heeft 30 ligplaatsen voor passanten en is gelegen in het centrum van Venlo.

Op onze website kunt u veel informatie aantreffen over de activiteiten van WSV De Maas voor de motorbootvaarders, inclusief de snelle motorboten, de zeilers, de roeiers en de sloeproeiers.

Maar ook de passanten die in onze jachthavens willen afmeren of gasten die met de camper ons willen komen bezoeken kunnen op onze website de voorzieningen in de havens vinden zodat ze hun verblijf optimaal kunnen voorbereiden en al het moois dat Venlo en omgeving te bieden heeft kunnen verkennen.

WSV De Maas wil voor u een uitstekende gastheer zijn. Onze havenmeesters staan klaar om u te ontvangen en ze zullen er alles aan doen om u te laten genieten van uw verblijf in Venlo.

Wilt u lid worden van WSV De Maas, bent u op zoek naar een ligplaats of heeft u interesse in de roeisport? Via de website vindt u relevante informatie en kunt u direct contact met ons op nemen of u aanmelden als lid.

Wij wensen u veel plezier met uw digitale bezoek aan onze vereniging en onze havens en hopen dat u op een plezierige en effectieve wijze de gewenste informatie kunt krijgen.

Met vriendelijke groet,

Jan Joosten

WSV De Maas

Brasserie "De Admiraal"

01   ClubgebouwOnze Jachthaven beschikt over een uitstekend restaurant. Vanaf het terras en vanuit het restaurant kunt genieten van een prachtig uitzicht over onze haven en de Maas.

De mogelijkheden die het restaurant te bieden heeft vindt u Naar website De Admiraal